0341-792016 info@gripadvies.nl
Selecteer een pagina

Een adviesbureau met ervaring

 

Sinds 1991 is Johan de Vries werkzaam in de verzekeringsbranche. Hij is begonnen bij een dochteronderneming van AEGON in de particuliere markt. Na 6 jaar wordt de overstap gemaakt naar Nationale-Nederlanden als accountmanager leven en daarmee de zakelijke markt.
Na 3 jaar ging hij terug naar rechtstreekse advisering van klanten bij Veldhuis Advies, met als specialisme pensioenen. In die periode gekozen om de Master in Pensions and Life Assurance te volgen. Na behalen van dat diploma kwam een uitdaging voorbij bij STRAX Pensioen, waar hij 4 jaar directeur en tegelijk adviseur was.

Alle opgedane kennis en ervaring komt nu tot uiting bij  GRIP adviseurs. De keuze om te beginnen aan GRIP adviseurs was snel gemaakt. De dienstverlening wordt uitgebreid met riskmanagement, waardoor alle zakelijke verzekeringen ook tot de dienstverlening behoren. Op die manier heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen rondom pensioen, verzekeringen en risico’s.

Dat wil ik ook!

Wij draaien niet om de zaken heen en houden van recht en duidelijk
Directeur

Directeur

Sinds 1991 is Johan de Vries werkzaam in de verzekeringsbranche. Als gediplomeerd Master in Pensions and Life Assurance heeft hij ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Alle opgedane kennis en ervaring komt nu tot uiting bij  GRIP adviseurs.

 

Johan de Vries MPLA